Tjenester vi tilbyr:

Bad


Vi tilbyr både bygging av nytt bad og renovering av gamle bad for kunder som ønsker å oppgradere eller utvide sitt hjem med et funksjonelt og moderne baderom. Våre erfarne håndverkere vil sørge for at det nye baderommet ditt blir designet og bygget etter dine ønsker og behov, med fokus på funksjonalitet og kvalitet.


For kunder som ønsker å modernisere og oppgradere eksisterende baderom, tilbyr vi renovering av gamle bad. Våre erfarne håndverkere vil vurdere tilstanden til ditt nåværende bad og gi deg råd om hvilke oppgraderinger som vil gi størst effekt.


Ved å velge oss som din baderomsentreprenør, kan du være sikker på at arbeidet utføres av fagfolk med lang erfaring og høy kvalitetssikring. Vi tilbyr også konkurransedyktige priser og en garanti for arbeidet som utføres. Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å bestille en av våre tjenester.

Totalrenovering 


Har du oppdaget feil eller mangler i boligen som må fikses, eller bare ønsker du en fullstendig forandring av hjemmet ditt? La oss hjelpe!


Vårt team består av fagpersoner innen flere fagfelt, som betyr at vi kan ta oss av alt du skulle trenge under renoveringen. Vi tar malejobben, bytter vinduer, dører, nytt gulv – alt du skulle trenge. Vi samarbeider også med rørleggere, elektriker og kan ta på oss hele prosjektet fra A – Å.


Du kan være trygg på at EVKÅ BYGG SERVICE AS har størst fokus på at du skal bli fornøyd med jobben vi utfører, fra start til ferdig levert!

Tak


Hvis taket ditt er gammelt og lekker, vil huset ditt være i fare for å bli ødelagt raskt. Lekkasjer vil føre til alvorlige skader, som råte og andre problemer som vil kreve at alt skadet materiale må byttes ut. Dette kan være en kostbar affære som vanligvis ikke dekkes av innboforsikringen din.

Ikke vent til problemet oppstår - kontakt oss nå for å få lagt et nytt tak. Dersom du er klar over at taket på huset ditt er veldig gammelt og trenger å byttes ut, bør du ikke vente til lekkasjer oppstår, men heller få taket skiftet ut nå.Vinduer og dører


Dersom du har behov for å sette inn eller skifte ut et vindu eller en dør, tilbyr vi våre tjenester for å hjelpe deg med dette. Ved å erstatte gamle vinduer i boligen din, kan du oppnå en mer effektiv varmeisolering som på sikt vil resultere i besparelser på varmeutgifter.

Det er vanligvis flere aspekter som må tas i betraktning når man bytter ut en dør eller et vindu, inkludert ekstra isolasjon, listing rundt dør- eller vinduskarmen, og lignende. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser og kompleksiteter, og ønsker å understreke vår åpenhet for alle henvendelser angående våre tjenester.Bytte kledning 


Vi tilbyr profesjonell kledningstjenester til både private og kommersielle kunder.


Vi kan tilpasse våre tjenester til dine spesifikke behov og ønsker, og våre eksperter vil gjerne gi råd og veiledning gjennom hele prosessen. Vårt mål er å levere høy kvalitet arbeid til konkurransedyktige priser, og å sørge for at våre kunder er fullt ut tilfredse med resultatet.


Hvis du ønsker å forbedre utseendet og funksjonaliteten til bygningen din ved å bytte kledning, kan du stole på oss for å levere tjenester av høy kvalitet. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og motta en uforpliktende prisoverslag.Terrasse


Har du tenkt på at det kanskje hadde vært fint med en ny terrasse? Uansett hva dine ønsker er for terrassen din, kan vi hjelpe deg med å få det gjort. Vi tilbyr både utbedring av eksisterende terrasser og bygging av helt nye.


Terrassen kan utformes på mange forskjellige måter, og det er viktig å vurdere hva den skal brukes til. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov.

public
Gulvavrettingstjenester:


Vi tilbyr profesjonell gulvavrettingstjenester for både privat- og bedriftsmarkedet. Våre erfarne fagfolk sørger for at ditt gulv blir avrettet og klargjort på en effektiv og pålitelig måte. Vi bruker kun de beste materialene og utstyret for å sikre at resultatet er av høyeste kvalitet.


Hvorfor velge vår gulvavrettingstjeneste?


Gulvavretting er en nødvendig prosess for å sikre at gulvet er flatt og jevnt før du legger på gulvbelegg, parkett, laminat osv.Våre erfarne fagfolk vil gi deg råd om de beste løsningene for ditt spesifikke gulv, og vi vil sørge for at arbeidet utføres raskt og effektivt.


Fordeler med vår gulvavrettingstjeneste:


  • Høy kvalitet: Vi bruker kun de beste materialene og utstyret for å sikre at resultatet er av høyeste kvalitet.
  • Erfarne fagfolk: Våre erfarne fagfolk har lang erfaring med gulvavretting og vil gi deg råd om de beste løsningene for ditt spesifikke gulv.
  • Effektiv og pålitelig: Vi sørger for at arbeidet utføres raskt og effektivt, slik at du kan komme videre med ditt prosjekt så snart som mulig.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om vår gulvavrettingstjeneste, eller for å bestille en av våre tjenester. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med ditt gulvprosjekt!